Partners Ertepikkersquiz

Wij zetten ons met veel enthousiasme in voor de Ertepikkersquiz. Maar zonder deze partners is het niet mogelijk om een dergelijk evenement in Genderen te organiseren. Heb je eventueel ook interesse om partner te worden van de ertepikkersquiz?  Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Oranjevereniging Juliana heeft ons het vertrouwen gegeven om de quiz te organiseren. Ook stellen zij tijdens de Zomerfeesten de feesttent beschikbaar. Hartelijk bedankt!!! Bij de allereerste aankondiging van de quiz werd ons spontaan de hoofdprijs aangeboden door Wimpie’s Party Service. Een mooi vooruitzicht tijdens de na-zomer. Ook ’t Hart van Genderen heeft ons enorm gesteund met het uitdelen van de heerlijke hapjes tijdens de quizavond en het beschikbaar stellen van de tweede prijs.  Ook dit jaar zijn zij weer bereid om ons te sponsoren.

Beeldend kunstenaar Richard van de Koppel, o.a. ook bekend van de levensboom,  staat garant voor een schitterende Ertepikkers Wisselbokaal die hij zelf heeft ontworpen en gecreëerd.

Wil je ook een partner worden van de Genderse Dorpsquiz? Neem dan gerust met ons op!!