Nee, dat is zeker niet het geval. De dorpsquiz bestaat uit 10 verschillende categorieën. Eén hiervan gaat puur over Genderen en 9 andere categorieën over allerlei onderwerpen. Veel vragen kun je oplossen vanuit de thuislocatie en voor sommige vragen moet je ook Genderen in.

Het antwoord hierop is heel simpel. IEDEREEN van 14 jaar en ouder.
IEDEREEN uit Genderen maar zeker ook mensen van buiten het dorp. Doe bijvoorbeeld mee met je buurtvereniging, vrienden, familie, collega’s of sportteam. Of vraag eens aan mensen uit je omgeving die je nog niet zo goed kent om mee te doen.
en IEDEREEN die kan puzzelen
en IEDEREEN die juist creatief is
en IEDEREEN die van gezelligheid houdt.
en IEDEREEN die een beetje handig is met internet.
en IEDEREEN die het nieuws bijhoudt.
en IEDEREEN die regelmatig TV kijkt.

Kortom wij kennen niemand die niet kan mee doen.

Tot 1 mei 2019. Maar liever hebben we dat iedereen zo snel mogelijk inschrijft. Dit zodat we als organisatie weten waar we rekening mee kunnen houden.

Een dorpsquiz is niet hetzelfde als een pubquiz. Verschillen zijn bijvoorbeeld dat een pubquiz op één locatie wordt gespeeld terwijl een dorpsquiz op allerlei locaties in één dorp wordt gespeeld. Een ander belangrijk verschil is dat er naast allerlei vragen ook verschillende (creatieve) opdrachten zijn. En misschien nog wel het belangrijkste verschil is dat alle hulpmiddelen zijn toegestaan.