Wat is een dorpsquiz?

Een dorpsquiz bestaat uit allerlei kennisvragen en (creatieve) opdrachten. Maarrrr er zitten ook zoek- en doe-opdrachten in het dorp bij! Lekker actief quizzen dus! Natuurlijk komen er vragen in voor die over Genderen gaan, maar vergis je niet, Genderen is  zeker niet het enige onderwerp van deze quiz.
Je mag al je hulplijnen inschakelen, en let op, je hebt beperkt de tijd.

Je kunt je per team inschrijven. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Hoe meer zielen… hoe meer vreugd. Kijk bij het maken van je team dan ook eens bewust wat verder met wie je samen een team kunt vormen. Vrienden, familie, collega’s, die fijne buren, maar ook eens die buurvrouw waarvan je het vermoeden hebt dat ze vaak alleen thuis zit, of de mensen die net nieuw in de straat zijn komen wonen! De Dorpsquiz is een super leuke gelegenheid om nieuwe contacten op te doen en mensen te betrekken bij ons mooie dorp!

Een team mag bestaan uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Minimaal één persoon moet in Genderen woonachtig zijn. Een team kiest zelf vanuit welke locatie de quiz gespeeld gaat worden. Dat kan bij iemand thuis zijn of in het café, als het maar in Genderen is. En natuurlijk verzin je een originele en pakkende teamnaam. Aan het begin van de avond wordt door de teamcaptain het quizboek opgehaald bij het dorpshuis.  Dit quizboek moet aan het eind van de avond met alle antwoorden door het hele team ingeleverd worden waarna we feestelijk afsluiten in ’t Dorpshuis.

De quiz avond wordt gehouden op vrijdag 21 juni.  Op donderdag 22 augustus zal er tijdens de zomerfeesten een feestelijke finale plaatsvinden vanuit de feesttent. Op die avond worden ook gelijk de prijswinnaars bekend gemaakt. Welk team zal gaan pronken met de eeuwige roem om de tweede Ertepikkers quiz te winnen? Wie worden de opvolgers van Gender(s)Neutraal??