Jaaaaah!!! Toch nog een Genderse Dorpsquiz in 2020.

We gaan ervoor!!! Op zaterdagavond 27 juni organiseren we een 1,5 mtr Genderse Dorpsquiz. Door de corona-maatregelen kan de oorspronkelijk geplande quiz-avond en finale-avond niet doorgaan. Een aantal plannen en opdrachten laten we op de plank liggen voor hopelijk 2021. Maar een aantal van onze opdrachten en vragen gaan we op 27 juni gebruiken. En het leuke is dat er vragen bij zullen zitten die je echt niet op Google terug kunt vinden.

Natuurlijk hopen dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan deze gezellige dorpsquizavond. Inschrijven kan heel simpel via deze LINK  .

Wat is een 1,5 mtr dorpsquiz?

Het wordt een quiz met aantal online rondes met vragen en opdrachten voor alle leeftijden en van alle soorten. Het meeste vanuit huis maar voor een enkele opdracht zul je in Genderen op pad moeten. En natuurlijk hebben we een aantal originele verassingen in petto!!

Wanneer is de quizavond?

27 juni 2020 vanaf 19:30 uur tot ongeveer 23:00 uur. De uitslag volgt nog op dezelfde avond.

Wie kan meedoen?

Iedereen, jong & oud. Er zijn maar twee voorwaarden:

  1. Je hebt een internet verbinding nodig
  2. Omdat er een aantal opdrachten in Genderen uitgevoerd moeten worden zul je die avond in Genderen moeten zijn.

Hoe groot mag een team zijn?

We hebben geen keiharde spelregel  hiervoor opgesteld. I.v.m. met de 1,5 mtr regel denken wij niet te groot. Met 2-8 personen moet het goed te doen zijn. Je speelt de quiz vanuit je eigen huis met kleinere teams. Misschien ben je alleen met je gezin of samen met een vriend of vriendin. Of je nodigt je buren uit om gezellig samen mee te doen. Maar let op: houdt wel 1,5 mtr afstand van elkaar.

Zijn er kosten verbonden om mee te doen?

Het inschrijfgeld is 5 euro per team. Dat inschrijfgeld gebruiken we voor wat kosten die we maken maar het meeste gaat besteed worden aan enkele leuke prijzen die die avond te verdienen zijn. Elke prijs is in Genderen te besteden.

Hoeveel teams kunnen er mee doen?

Wij gaan de quiz zo opzetten dat we met ons team de antwoorden erg snel kunnen nakijken. Het aantal teams is dus onbeperkt. Uitslag volgt nog dezelfde avond.

Wat voor soort vragen en opdrachten kunnen we verwachten?

Eigenlijk willen we de vragen vergelijkbaar maken zoals jullie dat van ons gewend zijn. Makkelijk, leuk, moeilijk en hopelijk vooral origineel.  Allerlei soorten dus. Maar wel een stuk minder vragen. Grote video-opdrachten, escape-rooms etc. zullen deze keer ontbreken.

Wanneer kan ik inschrijven?

Vanaf vandaag. Volg de inschrijf-link en vul het fomulier in. Via de mail krijg je een bevestiging van je inschrijving. We hopen dat jullie allemaal weer mee willen doen.